Ungdomschansen.se

Clara Isabella Siegle

Många ungdomar finns det runt om i världen som är enormt duktiga på antingen en sak eller flera. Det kan vara sport, instrument, kunskap eller något annat. En av de ungdomar som är väldigt talangfull är tyska Clara Isabella Siegle, hon började spela piano när hon var endast fyra år gammal. Hon lärde sig spela piano av sin mor Mary Siegle-Collins som är född i Irland, hennes syskon fick även de lära sig varsitt instrument. Systern fick lära sig spela violett och brodern fick lära sig att spela piano i tidig ålder.

Redan vunnit många priser

1200px-Führerbau_MunichHösten år 2014 började hon på Hochschule für Musik und Theater München som ligger i München. Skolan är en av de mest respektabla, traditionella och professionella musikuniversiteten i hela Tyskland. Skolan är specialiserad på musik och att utöva konst, hennes lärare är Thomas Böckheler och hon har tidigare undervisas av Gabriele Kupfernagel, Elza Kolodin and Finghin Collins. Clara Isabella Siegle har redan vunnit många utmärkelser och priser för sin begåvning inom piano. Från 2007 till 2016 har hon tagit tre stycken andra platser, fyra första platser, en tredje och en femteplats i olika tävlingar som har hålls. Det finns även böcker om clara isabella siegle som berättar om hennes fantastiska resa och hur hon själv ser på livet som proffs pianist vid så ung ålder. Hon har hela framtiden kvar och blir bara bättre och bättre vilket gör det väldigt intressant att följa en så ung talang till att bli en möjligtvis legend inom piano.

Ljus framtid för Clara Isabella Siegle

Vissa unga skolas tidigt på antingen en sport eller instrument för att kunna vara elitsatsande vid tonåren. Somliga klarar trycket och levererar medan andra slutar helt, Clara Isabella Siegle är född i Tyskland och började redan spela piano vid otroliga fyra åldern. Lärd av sin irländskt födda mamma så har hon redan kommit in på en av de finaste och bästa musikaliska universitet i Tyskland, nämligen Hochschule für Musik und Theater München. Lärd och får fortfarande kunskap och tips från flera kända och professionella lärare ser hennes framtid väldigt ljus ut. Genom att få stöd och proffesionell guidning kan hon fortsätta utvecklas till att bli en av de största inom yrket. Redan har hon placerat sig i flertal tävlingar med både andra och tredjeplaceringar samt har vunnit fem stycken. Med många år kvar och hela framtiden framför sig kommer det inte bli några problem med att ta sig dit hon vill.